Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Ķekavas velobrauciena dēļ izveidojušies lieli sastrēgumi uz tuvējiem ceļiem

© Ilze Zvēra/F64 Photo Agency

Šodien notiekošā Ķekavas velobrauciena dēļ ir izveidojušies lieli sastrēgumi uz visiem lielajiem ceļiem Ķekavas apļa tuvumā

Sastrēgums izveidojies gan uz Bauskas šosejas pie Ķekavas apļa, gan uz autoceļa, kas ved no Baldones uz Bauskas šoseju, gan arī uz Rīgas apvedceļa abpus Ķekavas aplim.

Piemēram, virzienā no Rīgas hidroelektrostacijas (HES) sastrēgums veidojas jau no Doles salas. Automašīnas stāv uz HES dambja, vairākas no tām piestājušas ceļmalā un cilvēki izkāpuši ārā, novēroja LETA.

Jau ziņots, ka Ķekavas velobrauciena laikā šodien uz Bauskas šosejas un Rīgas apvedceļa, kā arī mazākas nozīmes ceļiem Ķekavas apkārtnē noteikti satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību vadītāja Vineta Vītoliņa.

Velobrauciens notiek no plkst.9 līdz 17.

Satiksmes ierobežojumi paredzēti Ķekavas centrā, tad pa Bauskas šoseju līdz apļveida krustojumam ar Rīgas apvedceļu, uz Rīgas apvedceļa Rīgas hidroelektrostacijas (HES) virzienā, kā arī tālāk Daugmales un Baldones virzienā.

Satiksmes ierobežojumi plānoti arī uz autoceļa, kas savieno rotācijas apli pie Rīgas HES ar Skaistkalnes šoseju un uz minētās šosejas.

Velobrauciena rīkotāji aicina autobraucējus iepazīties ar satiksmes ierobežojumiem mājaslapā "www.kekavasnovads.lv", lai varētu saplānot pēc iespējas ērtāku pārvietošanās maršrutu.