Apkures problēmu dēļ Demakova atsakās no ekskluzīva dzīvokļa

Bijusī kultūras ministre Helēna Demakova, tuvojoties rudenim, atteikusies no 2008. gada sākumā iegādātā dzīvokļa elitārā dzīvojamajā kompleksā Aurora Park Residence, kur, atsākoties apkures sezonai, visticamāk, siltums pieslēgts netiks.

Tā ziņo portāls MANGO.

Tā kā jaunajā kompleksā pārdoti vien daži dzīvokļi un maksāt par apkuri tukšajos mitekļos projekta īpašnieks nevēlēsies, jo tas viņam radītu milzīgus zaudējumus, uzņēmums Rīgas siltums, visticamāk, dzīvojamajam kompleksam siltumu nepieslēgs, raksta laikraksts Telegraf.

Demakova laikus novērtējusi problēmas nopietnību un atteikusies no mājokļa prestižajā projektā un gatavojas tiesāties par naudas atgūšanu no projekta attīstītājiem.

"Es atteicos no dzīvokļa projektā Aurora Park Residence un zaudēju milzīgu summu - 38 000 eiro. Projekts tika apturēts, bet, laužot līguma noteikumus, attīstītājs mani neinformēja par radušos situāciju. Protams, es atteicos no dzīvokļa un tagad centīšos atgūt savu naudu ar tiesas palīdzību, kas gan diemžēl var ilgt gadiem. Vispirms tiks apmierinātas banku finanšu pretenzijas, tikai pēc tam - dzīvokļu īpašnieku," radušos situāciju laikrakstam raksturojusi Demakova.

Tāpat viņa atzinusi, ka krīze viņu skārusi tāpat kā daudzus citus Latvijas iedzīvotāju, un norādījusi, ka problēmu ar pustukšo jaunceltņu apkurināšanu vajadzētu risināt Rīgas mēram Nilam Ušakovam.

Svarīgākais