Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Zināms, kā traumu guvis zēns, par kura dzīvību mediķi cīnījās pusotru stundu

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Ceturtdien Bauskā kāds pusaudzis uz velosipēda guvis traumas, nokrītot no piecus metrus augstas kraujas, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka Bauskā, Krasta ielā, 2007.gadā dzimušais jaunietis, vadot velosipēdu, nobraucis no aptuveni piecus metrus augstas kraujas un guvis traumas. Jaunietis nogādāts ārstniecības iestādē.

Policijā par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule ceturtdien mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja, ka kādā izsaukumā divas dienesta brigādes pusotru stundu strādāja, lai pēc kritiena no velosipēda glābtu kāda pusaugu zēna dzīvību. Viņa arī piebilda, ka pusaudzim nav bijis ķiveres.

Lai arī NMPD Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša, lai novērstu iespējas identificēt konkrētus pacientus un, sargājot pacientu tiesības, aģentūrai LETA nekomentēja, vai Cipules ieraksts saistīts ar negadījumu Bauskā, vietējais portāls "bauskasdzive.lv" ziņo, ka NMPD vadītāja rakstījusi tieši par pusaudža kritienu Bauskā.