Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Rīt noderēs lietussargs- gaidāms lietains laiks

© AFP/SCANPIX/LETA

Ceturtdien Latvijā gaidāms pārsvarā mākoņains un lietains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Naktī valsts teritorijā būs mainīgs mākoņu daudzums, savukārt vietām, galvenokārt austrumos, īslaicīgi līs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, un gaisa temperatūra būs plus 12...17 grādu robežās.

Rīgā naktī būs daļēji mākoņains laiks un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs pārsvarā lēns dienvidrietumu, dienvidu vējš, un gaisa temperatūra nepārsniegs plus 14 grādu atzīmi.

Dienā Latvijā debesis pa laikam skaidrosies, un dienas pirmajā pusē Kurzemē, bet no dienas vidus jau daudzviet Latvijā gaidāmas lietusgāzes, vietām arī pērkona negaiss ar stipru lietu, iespējama krusa. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, pērkona negaisa laikā gaidāmas krasas vēja brāzmas. Gaisa temperatūra būs plus 19...24 grādu robežās.

Rīgā debesis skaidrosies vien brīžiem un no pēcpusdienas pa laikam līs, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, un gaisa temperatūra būs +21...+22 grādi.