Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

"Maxima Latvija" brīdina par krāpniekiem, kas uzdarbojas viņu vārdā

© Publicitātes foto

“Maxima Latvija” informē, ka mobilo aplikāciju veikalos ir parādījusies ļaunprātīga uzņēmuma jaunās aplikācijas kopija ar identisku vizuālo noformējumu, kas nav saistīta ar “Maxima Latvija” un, iespējams, vāc lietotāju datus.

Kopijas izstrādātāji cenšas izmantot aplikācijas gūto popularitāti, jo “Maxima” aplikācija kopš tās prezentācijas mēneša sākumā “Google Play”, “App Store” veikalos ir bijusi populārākā aplikācija Latvijā.

Kopijas aplikācijas nosaukums ir “Maxima Latvija” un kā tās izstrādātājs ir norādīts “VD studio”.

Savukārt orģinālā aplikācija, kas ļauj veikalos par pirkumiem norēķināties ar telefonu un izmantot savas lojalitātes kartes “Paldies” priekšrocības, nosaukums ir “Maxima” un tās izstrādātājs ir “Maxima Latvija”.

“Esam sarūgtināti par šādas viltus aplikācijas izveidi un aicinām iedzīvotājus būt patiešām vērīgiem. Šobrīd esam sazinājušies ar veikalu pārstāvjiem par autortiesību pārkāpumiem un nelikumīgu preču zīmes izmantošanu, lai pārtrauktu tās izplatīšanu. Vienlaikus vēlamies pateikt paldies iedzīvotājiem par lielo interesi un pozitīvajām atsauksmēm. Ceram, ka visi, kas vēlējās lejupielādēt “Maxima Latvija” aplikāciju, lai turpmāk uz veikalu varētu doties bez maka, to veiksmīgi ir izdarījuši, komentē Liene Dupate-Ugule, “Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja.