Uzzini, cik silts ūdens ir jūras peldvietās Jūrmalā

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Ceturtdienas pēcpusdienā jūras peldvietās Jūrmalā ūdens iesilis līdz +15..+19 grādiem, liecina pilsētas domes publicētā informācija.

Ūdens temperatūra paaugstinājusies līdz +15 grādiem Bulduros, +16 grādiem Dzintaros, līdz +17 grādiem Majoros, Dubultos, Mellužos un Kauguros un +19 grādiem Jaunķemeros.

Saskaņā ar Rīgas domes datiem no rīta Vecāķos un Vakarbuļļos ūdens temperatūra bija attiecīgi +13 un +14 grādi, Daugavā +18 grādi, Ķīšezerā +19 grādi un Bābelītes ezerā +22 grādi.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācijai ūdens temperatūra jūrā pie Saulkrastiem ir vien +9 grādi, savukārt Mērsragā un Kolkā tā sasniedz +18 grādus.

Lielākajās upēs un ezeros ūdens pēcpusdienā iesilis vidēji līdz +17..+24 grādiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais