"Alfa"aicina uz gardumu nakti

Šodien tirdzniecības parkā "Alfa" gaidāma "Rudens un kino gardumu nakts" ar rudens gardumu degustāciju un pēdējā gada laikā pieprasītāko filmu seansu skatīšanos naktī no piektdienas uz sestdienu kinoteātrī "Cinamon" par īpaši draudzīgu cenu - 1 latu.

Plkst. 20.00, t/p Alfa gardēžu laukumā ar populārās bītboksa grupas "PeR" uzstāšanos tiks atklāta rudens gardumu radošā darbnīca un degustācija, ko vadīs Latvijas Pavāru kluba valdes loceklis un šefpavārs Māris Jansons. Apmeklētāji varēs degustēt sadarbībā ar portālu www.receptes.lv tapušus rudenīgus kulinārijas sniegumus, DJ priekšnesumus, Zemnieku Saeimas sarūpētus rudens dārza labumus, piedalīties konkursos un citās rudenīgās izdarībās.

"Kino gardumu nakts" piedāvājumā ierindojas pēdējā gada labākie kino meistardarbi - Džeimsa Bonda pēdējais grāvējs "Mierinājuma kvants", sieviešu kulta seriāla pilnmetrāžas filma "Sekss un lielpilsēta", šogad visvairāk oskarotā filma "Graustu miljonārs" un skatītāju dievinātais mūzikls "Mamma Mia!". Turklāt, pirms seansiem visus kino nakts apmeklētājus cienās ar īpaši šim vakaram sagatavotiem kokteiļiem, kas skatītājiem saistās ar konkrētajām filmām.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais