Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Kurās Latvijas pilsētās konstatēti jauni inficēšanās gadījumi ar Covid-19?

© AFP/SCANPIX/LETA

Aizvadītā diennaktī inficēšanās gadījumi ar Covid-19 konstatēti Rēzeknē, Valmierā un Bauskas novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Viens inficētais bijis vecuma grupā no 20 līdz 29 gadi, bet pa diviem vecuma grupās - 50 līdz 59, kā arī vairāk nekā 70 gadi.

Aktīvas saslimšanas reģistrētas 51 pašvaldībā, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Jēkabpils, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Pagājušajā diennaktī, veicot kopumā 1681 Covid-19 testu, atklāti pieci inficēšanās gadījumi.

Līdz šim Latvijā veikti 111 404 izmeklējumi, saslimušas 1071 personas un, 760 izveseļojušās.

Kopumā miruši 24 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā nav stacionētu jeb slimnīcā ievietotu pacientu ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 14 pacienti, no kuriem 11 pacienti ar vidēji smagu, bet trīs pacienti ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim no stacionāra izrakstīti 159 pacienti.