Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

FOTO+VIDEO: kā trolejbuss ietriecās mājā

© VUGD/twitter

Trešdien Rīgā trolejbusam iebraucot piecstāvu ēkas sienā pēc sadursmes ar vieglo automašīnu, tas izsitis caurumu vienā no ēkas pirmā stāva dzīvokļiem.

"Rīgas satiksme" informē, ka notikušā negadījuma apstākļus sīkāk izmeklēs policija. Uzņēmuma rīcībā esošā informācija un dati liecina, ka negadījums notika, jo vieglās automašīnas vadītājs neievēroja ceļu satiksmes noteikumus un ietriecās pa galveno ceļu braucošā trolejbusā. Trieciena rezultātā trolejbusa vadītājs zaudēja spēju vadīt transporta līdzekli un ietriecās dzīvojamās mājas sienā.

Tikmēr sociālajos tīklos publicēti vairāki video, kuros redzams gan pats avārijas brīdis, gan tas, cik lielā mērā bojāti ir iesaistītie transporta līdzekļi pēc avārijas.

View this post on Instagram

A post shared by Breaking Latvia (@breakinglv) on

Jāpiebilst, ka šajā avārijā, kas notika Prūšu un Bultu ielas krustojumā, cietušas sešas personas, kuras ar vidēji smagām traumām nogādātas slimnīcā, apliecināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Cietušie cilvēki atradās negadījumā iesaistītajos transportlīdzekļos, norādīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Agrita Vītola.