Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

LLU piedāvā apmeklēt Atvērto durvju dienu ciklu tiešsaistē

© llu.lv

No 20. maija Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) Jelgavā sāk Atvērto durvju dienu ciklu, kurā līdz 2. jūnijam paredzētas astoņas tiešraides no visām universitātes fakultātēm, lai dotu iespēju topošajiem studentiem, viņu vecākiem un citiem interesentiem attālināti iepazīt universitāti un tās studiju piedāvājumu.

Kā pirmās šonedēļ, 20. maijā plkst. 17.00 varēs iepazīt Pārtikas tehnoloģijas fakultāti, bet 21. maijā plkst 17.00 - Informācijas tehnoloģiju fakultāti. Tiešraides norisināsies LLU mājaslapā www.llu.lv un LLU Facebook lapā, kur skatītājiem būs iespējas uzdot arī jautājumus.

To laikā fakultāšu dekāni un mācībspēki izstāstīs par studiju programmām, karjeras iespējām un uzņemšanas prasībām. Savukārt studenti un absolventi dalīsies savā studiju pieredzē un atklās dažādus interesantus faktus par viņu izvēlētajām profesijām. Tāpat tiks nodrošināta īsa virtuālā tūre pa katru fakultāti un tās auditorijām un laboratorijām.

Pārējo LLU fakultāšu tiešraides plānotas turpmāko divu nedēļu laikā. Informācija par tiešraidēm pieejama LLU mājaslapā.

LU ir ceturtā lielākā Latvijas universitāte, kas studējošajiem piedāvā vairāk kā 50 studiju programmas biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs, turklāt daļa no tām tiek īstenotas gan latviešu, gan angļu valodās. Pēdējo gadu laikā LLU ir strauji attīstījusies, modernizējot studiju vidi, aprīkojot mācību un zinātniskās laboratorijas un attīstot dažādus pētījumus. Tādējādi universitāte ieguvusi starptautisku atzinību un iekļuvusi prestižos pasaules universitāšu reitingos.