BTA no katras iegādātās polises ziedo eiro Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vecāku mājai

© Publicitātes foto

“BTA Baltic Insurance Company” (turpmāk – BTA), kā sociāli atbildīgs uzņēmums, šajā izaicinošajā periodā aicina klientus kopīgi iesaistīties sociāli atbildīgā akcijā – no katras iegāgātas polises viens eiro tiek ziedots Bērnu slimnīcas Vecāku mājai, informē uzņēmumā.

“Bērnu slimnīcas vecāku mājā ik dienu nakšņo un saņem emocionālu atbalstu vairāki mazo pacientu vecāki. Bieži vien viņi tur paliek, jo nav iespējas izbraukāt tālu ceļu uz mājām, taču bērnam slimnīcā ir jāpavada ilgstošs periods. Vecāku māja ir kā mājas uz laiku, kur vecākiem ir iespēja saņemt atbalstu, lai saglabātu enerģiju un mieru savas atvases atveseļošanās periodā,” pastāstīja BTA Valdes locekle Evija Matveja.

"Vecāku māja ir drošs patvērums visiem vecākiem, kuru bērniem jāārstējas Bērnu slimnīcā, taču īpaši nozīmīgi tas ir ģimenēm, kas dzīvo ārpus Rīgas, kā arī tiem vecākiem, kuru bērniņam jāārstējas Intensīvajā terapijā. Tādos brīžos ir ļoti svarīgi būt pēc iespējas tuvāk savam bērnam, lai jebkurā brīdī varētu nokļūt nodaļā, arī nakts laikā, ja situācija kļūst kritiska. Tāpēc BTA organizētā akcija ir apdrošināšanas polise ne tikai BTA klientiem, bet arī daudzu bērnu vecākiem, kuriem uzturēšanās Vecāku mājā ir vienīgā iespēja būt blakus savam bērnam.

Sirsnīgs paldies BTA par šo iniciatīvu, kas ir tik ļoti vērtīga, un nāk laikā, kad slimojošo bērnu vecākiem ļoti nepieciešams līdzcilvēku atbalsts!", pateicību pauda Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja.

“BTA iestājas par mūsu nākotni - veseliem un laimīgiem bērniem. Tieši tādēļ tika nolemts šajā laikā palīdzēt Bērnu slimnīcai attīstīt vecāku māju. Un ne tikai - BTA veica ziedojumu, dāvinot vairākus portatīvos datorus un printerus, Bērnu slimnīcas fonda darbiniekiem, lai nodrošinātu pēc iespējas efektīvāku darbu attālinātā režīmā,” uzsvēra E.Matveja.

Lai māju sajūta līdzās un drošības sajūta sirdī - BTA sniedz atbalstu Bērnu slimnīcas Vecāku mājai. Iegādājies kādu no BTA apdrošināšanas polisēm, un mēs ziedosim vienu eiro Bērnu slimnīcas fondam Vecāku mājas attīstībai.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais