Šodien Rīgā ielidos repatrianti no Zviedrijas, Austrijas, Nīderlandes, Vācijas, Dānijas, Kipras

© f64

Šodien notiks repatriācijas reisi Baltijas valstu iedzīvotāju atgādāšanai no Zviedrijas, Austrijas, Nīderlandes, Vācijas , Dānijas un Kipras, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā. 

No Rīgas lidostas "SmartLynx" reiss Rīga-Stokholma izlidos plkst.9, savukārt "airBaltic" plkst.10.10 veiks reisu uz Vīni, plkst.11 uz Amsterdamu un plkst.11.50 uz Frankfurti.

Savukārt "airBaltic" reiss Vīne-Rīga izlidos plkst.13.50 un nolaidīsies plkst.16.45, reiss Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.20 un nolaidīsies plkst.17.35, bet reiss Frankfurte-Rīga izlidos plkst.15.10 un nolaidīsies plkst.18.25.

"SmartLynx" lidojums Stokholma-Rīga izlidos plkst.13.20 un ielidos Rīgā plkst.15.30. Tāpat "SmartLynx" šodien veiks reisu Larnaka-Kopenhāgena-Rīga. Reiss Larnaka-Kopenhāgena izlidos plkst.12.10, un tālāk no Kopenhāgenas uz Rīgu dosies plkst.15.45.

Tāpat šodien tiks veikti divi prāmju reisi starp Latviju un Zviedriju
Igaunijas prāmju operators "Tallink" šodien veiks reisu Rīga-Stokholma, bet Vācijas prāmju operators "StenaLine" veiks reisus Nīneshamna-Ventspils, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

"Tallink" reiss no Rīgas izbrauks šodien plkst.16 un ieradīsies Stokholmā ceturtdien, 30.aprīlī, plkst.11.

Reiss paredzēts Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt darba vietā uz kuģa.

Savukārt "StenaLine" reiss Nīneshamna-Ventspils izbrauks plkst.10 un ieradīsies Ventspilī plkst.20. Šis reiss paredzēts tikai LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.