Šodien Rīgā ielidos pasažieri no Tenerifes, Kopenhāgenas, Maskavas, Londonas

© f64

Latvijā reģistrētā lidsabiedrība "SmartLynx Airlines" šodien veiks repatriācijas reisus Baltijas valstspiederīgo atgādāšanai no Tenerifes Spānijā un Kopenhāgenas Dānijā.

"SmartLynx" reiss"MYX8422" izlidos no Tenerifes šodien plkst.12.30, lai ielidotu Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā plkst.19, no kurienes plkst.20 izlidotu uz Rīgu, lai starptautiskajā lidostā "Rīga" ierastos plkst.22.30.

Kā informēja SM, pārvadājuma organizētāja, tūrisma aģentūra "Atlantic Travel", ir apņēmusies visus pasažierus no lidostas nogādāt līdz dzīvesvietai vai valsts robežai.

Kā liecina informācija "Atlantic Travel" mājaslapā, biļešu cenas uz reisiem ir, sākot no 179 eiro. Par minētajiem "SmartLynx" repatriācijas reisiem plašāka informācija pieejama "www.airatlantic.eu" vai, zvanot pa tālruni +371 67 220 505 no plkst.9 līdz 18 vai pa tālruni +371 22 073 994 no plkst.6 līdz 24.

Kā liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā, ministrs ir devis atļauju šodien veikt arī vairākus privātos un uzņēmumu organizētos pasažieru pārvadājumu reisus.

Aviokompānija "Aeropartner" šodien plkst.16 pēc vietējā laika veiks reisu Frankfurte-Rīga, kas Rīgā ieradīsies plkst.19.15.

Aviokompānijai "Jet Story SP" dota atļauja plkst.18 veikt lidojumu no Rīgas uz Kijevu.

Savukārt plkst.12 pēc vietējā laika lidsabiedrība "BySky" veiks reisu Maskava-Rīga, kas Rīgas lidostā piezemēsies plkst.14.30.

Vēl šodien dota atļauja kompānijas "Jet Story SP" avioreisam Londona-Rīga, kas izlidos plkst.12 pēc vietējā laika, bet Rīgā piezemēsies plkst.16.45.

Savukārt, lai nodrošinātu Latvijas uzņēmumu darbinieku komandējumus, kurus koordinē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), dota atļauja uzņēmumam "Stena Line" šodien plkst.7 veikt pasažieru prāmja reisu no Liepājas uz Trāvemindi Vācijā. Reiss paredzēts LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem.

Jau ziņots, ka līdz 12.maijam Latvijā saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu. Tostarp ir atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.