Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Koronavīrusa izplatības dēļ "Lido" aptur darbību

© Dmitrijs Suļžics/F64

Ņemot vērā esošo situāciju valstī un pieaugošo saslimšanu skaitu un rūpējoties par savu darbinieku un valsts iedzīvotāju veselību un drošību, LIDO valde pieņēmusi lēmumu uz laiku apturēt visu restorānu un veikalu darbību, informē uzņēmums.

“Mēs ik dienas apkalpojam vidēji 20-30 tūkstošus klientu. Diemžēl esošajā situācijā, arī ievērojot visus drošības pasākumus un stingras higiēnas normas, nevaram būt 100% droši, ka mūsu darbinieki ir pasargāti no saslimšanas. Tāpēc esam pieņēmuši smagu, bet ļoti atbildīgu lēmumu uz laiku slēgt visus LIDO restorānus, nedomājot par finansiālajām sekām, bet gan par atbildību pret valsti,” skaidro Gunārs Ķirsons LIDO dibinātājs un padomes priekšsēdētājs.

Uzņēmuma darbiniekiem tiks bez maksas izdalīta visa LIDO restorānos un veikalos saražotā pārtika, lai būtu nepieciešams pēc iespējas mazāks kontakts ar apkārtējiem un viņi varētu uzturēties mājās saskaņā ar valdības lēmumu. LIDO aicina ikvienu būt atbildīgam un nedoties ārpus mājas bez akūtas nepieciešamības.