"Wizz Air" pārtrauc lidojumus uz un no Latvijas

© Publicitātes foto

Wizz Air šodien paziņoja, ka sakarā ar noteiktiem ceļošanas ierobežojumiem, kas stājas spēkā no 2020. gada 17. marta līdz 2020. gada 14. aprīlīm, aviosabiedrība ir apturējusi visus savus lidojumus uz Latviju un no tās.

Ceļošanas ierobežojumi ir radušies reaģējot uz COVID-19 pandēmijas izplatības ierobežošanu. Sākot no 2020. gada 17. marta plkst.00:00 pēc vietējā laika, ārvalstu pilsoņiem netiks atļauts ieceļot Latvijā. Pasažieri, kuru lidojumus ietekmē šīs pārmaiņas un kas ir iegādājušies biļetes tieši vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē, tiks automātiski informēti ar e-vēstuli. 120% no sākotnējās cenas automātiski tiks augšupielādēti klienta WIZZ kontā, kuru 24 mēnešu laikā varēs izmantot Wizz Air pakalpojumu iegādei. Pasažieri var izvēlēties arī skaidras naudas atmaksu, tās atgriešana prasīs ilgāku laiku, un klienti par nepieciešamajām bankas darbībām tiks informēti atsevišķā e-vēstulē. Šajā gadījumā klienti varēs saņemt tikai 100% no sākotnējās cenas.

Pasažieriem, kas iegādājušies biļetes caur tūrisma aģentūrām, tostarp tiešsaistes tūrisma aģentūrām, ir jāsazinās ar uzņēmumu, kurā ir pirktas biļetes.

Lai arī tas ir ārpus Wizz Air kontroles, aviokompānija atvainojas par sagādātajām neērtībām, ko varētu radīt ceļošanas aizliegums, un apliecina, ka tās pasažieru un apkalpes drošība un labsajūta ir aviosabiedrības galvenā prioritāte.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais