Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Latvijā

"Rimi" sola no rīta papildināt veikalu plauktus; mierina, ka krājumu noliktavās ir pietiekami

© Aculiecinieka foto

Neilgi pēc Latvijas valdības paziņojuma par ārkārtējas situācijas izludināšanu Latvijā sociālos tīklus pārpludināja foto no lielveikaliem, kuros redzamas garas cilvēku rindas un tukši plaukti. Tiesa, "Rimi Latvija" mierina, ka jau piektdien no rīta tukšie plaukti atkal tiks papildināti.

"Krājumi Rimi noliktavās ir pietiekami, plaukti tiks papildināti no rīta. Pēc Latvijas valdības 12. martā, pieņemtajiem lēmumiem esam novērojuši palielinātu pircēju pieprasījumu pēc produktiem ar ilgu uzglabāšanas termiņu un pirmās nepieciešamības precēm," mikroblogošanas vietnē twitter informē uzņēmuma pārstāvji.

"No rīta veikalu darbinieki veiks aktīvus pasākumus, lai papildinātu trūkstošo produktu plauktus, jo noliktavā visi produkti ir pieejami pietiekamā daudzumā. Atsevišķu produktu aktīvā pieprasījuma dē, veikalos būs pieejamas alternatīvas, ja kādā no veikaliem šobrīd nebūs pieejams pircēja iecienītā zīmola/ražotāja produkts," norāda "Rimi Latvija".

Foto ar iztukšotajiem veikalu plauktiem vari apskatīt šeit.

Jau vēstīs, ka saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni ierobežojošu pasākumu. Ārkārtējā situācija ir spēkā no lēmuma pieņemšanas brīža līdz šī gada 14.aprīlim ar mērķi šajā laikā ierobežot Covid-19 izplatību. Savukārt lielveikalos Rīgā novērots īpaši liels pieprasījums pēc ilgi uzglabājamiem produktiem un sadzīves precēm.

Valsts prezidents Egils Levits saistībā ar koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību un tās dēļ izsludināto ārkārtējo stāvokli aicina valsts iedzīvotājus būt atbildīgiem, saglabāt mieru un būt piesardzīgiem.