ZZS pirmdien nosauks partijas Rīgas mēra amata kandidātu

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) pirmdien, 2. martā, iepazīstinās ar saviem uzstādījumiem Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām un izvirzīto kandidātu galvaspilsētas domes priekšsēdētāja amatam.

Par ZZS piedalīšanos 25. aprīlī gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās ir lēmusi apvienības valde. Tās priekšsēdētājs Edgars Tavars iepazīstinās ar ZZS valdes lēmumu par apvienības saraksta līderi, kurš īsumā iepazīstinās ar ZZS izvirzītajām prioritātēm, strādājot galvaspilsētas domē.

Jau vēstīts, ka Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Rīgas mēra amata kandidāta statusam pašlaik kā reālāko iespējamo pretendentu min Saeimas deputātu Viktoru Valaini (ZZS), liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas notiks aprīļa beigās.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais