Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Jau no rītdienas Latvijā būs nopērkams salokāmais Samsung viedtālrunis

© EPA/SCANPIX/LETA

Piektdien, 28.februārī plkst. 10.00, Latvijā tiks oficiāli sākta salokāmā Samsung Galaxy Z Flip tirdzniecība. Tas ir vizuāli un tehnoloģiski īpašs viedtālrunis ar 6,7 collas lielu salokāmu, ļoti plāna stikla ekrānu un inovatīvām kameras tehnoloģijām. Gan Baltijas valstīs, gan citviet pasaulē jau iepriekšpasūtīšanā ir novērota liela interese par jaunajiem modeļiem.

Salokāms dizains

Galaxy Z Flip salocītā veidā ir aptuveni naudasmaka izmērā, un to var viegli ielikt kabatā vai somā. Savukārt atlocītā veidā tā ekrāna izmērs dubultojas, sasniedzot 6,7 collas jeb ierasto viedtālruņu izmēru. Jaunajai ierīcei ir Infinity Flex displejs ar Samsung patentēto salokāmo īpaši plāno stiklu (Ultra Thin Glass (UTG)).

Īpašā eņģe

Galaxy Z Flip apslēptais savienojums (Hideaway Hinge) ir papildināts ar Dual CAM mehānismu un neilona šķiedrām, lai nodrošinātu, ka katra salocīšanas reize ir viegla un dabīga, kā arī novērstu putekļu un netīrumu iekļūšanu locījumu vietā.

Dažādu leņķu iespējas

Viedtālrunis var palikt atvērts dažādos leņķos līdzīgi kā portatīvais dators, turklāt ierīces dizains ļauj bez jebkāda statīva izmantošanas novietot Galaxy Z Flip uz galda vai citām stabilām virsmām un uzņemt fotogrāfijas vai video. Samsung sadarbojoties ar Google radījis Flex režīmu, lai displejs automātiski sadalītos divos 4 collu ekrānos un varētu viegli darboties vienā vai vairākās platformās ar daudzfunkcionālo logu (Multi-Active Window). Piemēram, augšējā daļā var skatīties YouTube video, bet apakšējā daļā - meklēt citus video vai rakstīt komentārus.

Ārējais ekrāns

Aizvērtā veidā ir Galaxy Z Flip ekrānā redzams datums, laiks un baterijas uzlādes līmenis. Atbildēt uz ienākošo zvanu vai ātri uzņemt pašbildi var, arī neatlokot telefonu, savukārt, atlokot ierīci, pašbilde uzreiz tiks atvērta attēlu galerijā, kur uzņemto foto aplūkot lielākā izmērā.

Pieejamība

Samsung Galaxy Z Flip būs nopērkami ierobežotā daudzumā un divās krāsu variācijās - spoguļa violetā un spoguļa melnā. Tie būs pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču veikalos un tirdzniecības centros.