Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Attīstītāji: Dzirkaļa sertifikāta apturēšana neietekmē Z-Towers ekspluatāciju

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Daudzfunkcionālā kompleksa "Z-Towers" attīstītāji AS "Towers Construction Management" informē, ka ēkas aizpildījuma plāns norisinās saskaņā ar iecerēto grafiku - noslēgti vairāki desmiti īres līgumu, norisinās vairāku biroju pielāgošanas darbi, kā arī tiek sagatavota infrastruktūra.

"Pēdējo dienu paziņojumi presē no Būvniecības valsts kontroles biroja un atstādinātā Rīgas pilsētas būvvaldes vadītāja puses nekādā veidā neietekmē mūsu darbību. Katru dienu objektā tiekamies ar jaunajiem iemītniekiem, lai pārrunātu dzīvokļu un biroju vēlamo iekārtojumu," informē AS "Towers Construction Management" komercdirektors Andžejs Neguliners.

"Vēlamies uzsvērt, ka pieņemtais BVKB lēmums par Arta Dzirkaļa sertifikāta apturēšanu uz laiku neietekmē šābrīža Z-Towers ekspluatāciju. Kamēr viens no vadošajiem būvniecības nozares līderiem atbildēs uz BVKB jautājumiem, mēs esam pārliecināti par Z-Towers atbilstību prasībām, ko apliecina visi Z-Towers izveides procesā iesaistītie dalībnieki un tehniskā projekta dokumentācija," norāda Andžejs Neguliners.

"Esam sarūgtināti, ka tā vietā, lai lepotos ar šādu vērienīgu projektu, persona, kas pildījusi būvvaldes vadītāja amata pienākumus un nekad nav apmeklējusi Z-Towers klātienē, komentējot BVKB lēmumu, izsaka aplamus un reputāciju graujošus apvainojumus," atklāj Andžejs Neguliners.

"Lai gan mūsu riteņos vairākkārt ir mesti sprunguļi, mēs paliekam nelokāmi un virzāmies uz nosprausto mērķi. Pilnā sparā gatavojamies iemītnieku uzņemšanai; jau nākamnedēļ tiks atvērta pazemes autostāvvieta, turpinās fitnesa centra un citu nomnieku darbi. Esam atvērti un aicinām interesentus pieteikties vizītēm, lai apskatītu pieejamās biroju platības un dzīvokļus," norāda Andžejs Neguliners.