Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Iepirkumā meklē mēbeles Valsts prezidenta rezidencei Jūrmalā

© Vladislavs Proškins/F64

 VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) izsludinājusi iepirkumu par mēbeļu piegādi un uzstādīšanu ēkā Zigfrīda Meierovica prospektā 31, Jūrmalā, kur atrodas Valsts prezidenta rezidence, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Pretendentiem savi piedāvājumi jāiesniedz Elektronisko iepirkumu sistēmas (EIS) e-konkursu apakšsistēmā līdz 17.februāra plkst.11.

Pretendentam būs jāpiegādā un jāuzstāda Valsts prezidenta rezidencē mīksto mēbeļu grupa formālām sarunām, kurā ietilpst trīsvietīgs dīvāns, četri klubkrēsli, viens atpūtas krēsls, kā arī kafijas galdiņš. Tāpat būs jāpiegādā mīksto mēbeļu grupa neformālām sarunām, ko veido trīsvietīgs un divvietīgs dīvāns, dīvāns-zvilnis, dekoratīvie spilveni, četri kafijas galdiņi, inkrustēts ēdamgalds, divi palīggaldi, kā arī 20 krēsli pie ēdamgalda, divi krēsli ar roku balstiem pie ēdamgalda un brīvstāvoša mēbele servēšanas piederumiem.

Valsts prezidenta rezidencē Jūrmalā plānots arī uzstādīt nišā iebūvētus plauktus, kā arī iebūvētu mēbeli ar spoguli un plauktu. Pretendentam būs jānodrošina, ka rezidencē atrodas arī 50 krēsli koncertiem un pasākumiem, kā arī divi ratiņi krēslu pārvadāšanai.

Kā norādīts EIS, piedāvājumu vērtēšanas kritērijs ir saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kuru nosaka gan cena bez pievienotās vērtības nodokļa, gan arī mēbeļu garantijas termiņš.

Plānotais līguma izpildes laiks ir no 2.marta un ne ilgāk par 1.maiju.