Nokļūšanai uz Vienības braucienu palielinās vairāku dīzeļvilcienu vagonu skaitu

20. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciena dalībnieku un līdzjutēju ērtākai nokļūšanai uz sacensībām Siguldā un atpakaļ svētdien, 5.septembrī, tiks palielināts vagonu skaits vairāku dīzeļvilcienu sastāvos.

Vilciens Rīga (plkst.9:07)-Sigulda (10:21) 5.septembrī kursēs 6 vagonu (3+3) sastāvā, nra.lv informēja AS "Pasažieru vilciens" sabiedrisko attiecību speciālists Egons Ālers.

Atceļam uz Rīgu velobrauciena dalībniekiem piedāvājam 4 vagonu vilcienu Cēsis (plkst.14:58)-Rīga (16:53), kas no Siguldas atiet plkst.15:41, kā arī 6 vagonu (3+3) vilcienu Sigulda (plkst.17:23)-Rīga (18:38).

A/s "Pasažieru vilciens" ir lielākais iekšzemes dzelzceļa pasažieru pārvadājumu operators Latvijā, kas veic pasažieru pārvadājumus pa dzelzceļu ar elektriskajiem un dīzeļvilcieniem. Šobrīd pasažieri tiek pārvadāti 10 maršrutos, no kuriem četri ir elektrovilcienu maršruti (Rīga-Aizkraukle, Rīga-Jelgava, Rīga-Skulte, Rīga-Tukums) un seši dīzeļvilciena maršruti (Rīga-Daugavpils, Rīga-Gulbene, Rīga-Krustpils, Rīga-Sigulda-Cēsis-Valmiera-Valga (Igaunija), Rīga-Rēzekne-Zilupe, Rīga-Liepāja).

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.