Lapsa un Saatčiane uzrakstījuši grāmatu par Aināru Šleseru

Jau nākamās nedēļas beigās klajā nāks "Baltic Screen" sadarbībā ar apgādu "Atēna" izdotā Lato Lapsas un Irēnas Saatčianes grāmata par pazīstamo uzņēmēju un politiķi Aināru Šleseru (LPP/LC), aģentūru LETA informēja "Baltic Screen".

Lai gan tiek uzskatīts, ka, cilvēkam ilgus gadus darbojoties Latvijas politikā, par viņu nav iespējams uzzināt nekā jauna, grāmata šo uzskatu vismaz attiecībā uz tās galveno varoni apgāzīšot.

Grāmata parādīs to Aināru Šleseru, kuru viņš pats līdz šim mēģinājis rūpīgi slēpt, - no biogrāfijas asiņainākajām lappusēm līdz melnākajām biznesa aizkulisēm.

"Atšķirībā no rokasgrāmatas "Kā nozagt miljardu" šī pilnīgi noteikti ir priekšvēlēšanu grāmata. Šī grāmata tika rakstīta tieši tāpēc, lai tiktu izdota pirms Saeimas vēlēšanām un lai visi Latvijas pilsoņi, kuri to vēlas, pirms savas izvēles izdarīšanas varētu uzzināt iespējami pilnu patiesību par cilvēku, kurš publiski tiek izziņots kā labākais mūsu valsts valdības vadītāja posteņa kandidāts," atzīst grāmatas autori Lapsa un Saatčiane.

Jaunās grāmatas nosaukums pagaidām netiek izpausts, jo var sniegt pārāk daudz informācijas par tās saturu, - tas tiks atklāts grāmatas prezentācijā, uz kuru tiks uzlūgts arī pats Šlesers. Par prezentācijas laiku tiks paziņots nākamās nedēļas sākumā.

Grāmatai jau ir sava interneta mājaslapa - "www.slesers.lv", savukārt uz atsevišķām jaunās grāmatas tēmām un galvenā varoņa līdz šim rūpīgi slēptiem faktiem norāda interneta vietne "www.minhauzens.info".

Svarīgākais