Daugavpilī aizdegas mašīna; cietis cilvēks

© Oksana Džadana/F64

Aizdegoties vieglajai automašīnai, ceturtdien Daugavpilī cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Par degošu automašīnu ugunsdzēsējiem ziņots ceturtdien rīta pusē. Tā degusi četru kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Dienestā gan neprecizēja, kā cilvēks guvis traumas.

Savukārt, jau tuvojoties pusnaktij, VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva dzīvojamās mājas jumts 80 kvadrātmetru platībā un pastāvēja uguns izplatīšanās draudi uz blakus esošajām palīgbūvēm. No ēkas bija evakuējies cilvēks, kurš bija cietis ugunsgrēkā un tika nodots mediķiem. Neilgi pēc plkst.1 ugunsgrēks tika likvidēts.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, siena kaudze, sešos gadījumos sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, dārza māja un istaba dzīvojamā mājā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 41 izsaukumu - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem un desmit izsaukumi bija maldinājumi.

Svarīgākais