Ņem vērā! Svētku dienās mainīsies veikalu "Maxima" darba laiki

© Publicitātes foto

“Maxima” veikali svētku dienās strādās saīsinātu darba laiku, nodrošinot iespēju pircējiem sagādāt visu nepieciešamo. Svētku dienās 24., 25., 31. decembrī un 1. janvārī veikalu “Maxima” darba laikā būs izmaiņas, savukārt 26. decembrī veikali strādās kā ierasts.

Ar precīzu “Maxima Latvija” veikalu darba laiku svētku dienās iepazīties var gan mājaslapā, gan pie katra veikala ieejas durvīm.

Lai netraucēti baudītu ģimenes kopā būšanas svētkus un sagaidītu Jauno gadu, “Maxima Latvija” aicina maltītēm un svētku svinībām nepieciešamo pirkumu iegādi veikt savlaicīgi.

“Maxima Latvija” veikalu tīklā ir 169 veikali 47 apdzīvotās vietās visā Latvijā un to sortimentā ir līdz pat 60 tūkstoši dažādu preču vienību.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais