TOP 3 ballīšu modes tendences

© pixabay

Gada nogale ir piesātinātākais ballīšu, svinību un svētku vakariņu laiks, kurā līdzās aktuālajiem jautājumiem, kur un kā svinēt, kādas dāvanas sarūpēt un kādus cienastus celt galdā, aktuāls, protams, kļūst arī jautājums, ko vilkt mugurā.

Vai tērpā iekļauto spīdumu un mirdzošu aksesuāru nav par daudz? Vai melnā krāsa joprojām ir aktuāla? Un kas vispār šobrīd ir modē? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz stiliste, Stockmann stila konsultante Anastasija Paškēviča.*

70. UN 80. GADU SPOŽUMS

Sudrabs, gliteri un spožums no 70.-80. gadiem ir šā brīža svētku un ballīšu pamata tendence. Tajā ietilpst pērļu izšuvumi, pamanāmas faktūras, zeķbikses ar mirdzumu un aksesuāri - gan kurpes, gan matu rotas, kā arī masīvas sprādzes un matu stīpas.

Pie šā stila aktuāli arī mini svārki un ultra mini kleitu mode.

AP / Scanpix/LETA

ASIMETRISKS ROĶĪGUMS

Sieviešu modē joprojām aktuāla ir vīrišķīgā stila tendence - asimetrija tērpu griezumos, roķīgas noskaņas, melnie toņi, kniedes, potīšzābaciņi vai smagnēji zābaki kombinācijā ar kleitām.

Īpaši drosmīgajām lieliska svētku tērpa izvēle - smokings.

pixabay

PŪDERA MAIGUMS

Pretstatā spozmei - izsmalcināts maigums, ko var izcelt ar dārgiem, skaistiem zīda audumiem pūderainu pasteļtoņu nokrāsās vai spoži baltā krāsā.

Šīs tendences vadlīnija ir krītošas garās kleitas vai bikšu kostīmi, koši aksesuāri kā akcents un smalki starojošs meikaps.

pixabay

Svarīgākais