CSDD publicē svarīgu informāciju par tehnisko apskati

© Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, kad daudzi autovadītāji izvēlējās tehnisko apskati veikt decembra pēdējās dienās, Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina klientus sava automobiļa tehnisko pārbaudi veikt laikus, informēja CSDD pārstāvji.

Pašreiz tehniskās apskates stacijās vismazākais klientu skaits ir novērojams no rīta un pusdienas laikā. Turklāt, lai paātrinātu tehniskās apskates procesu, CSDD iesaka savlaicīgi veikt maksājumus "e.csdd.lv", pieteikties apskatei uz noteiktu dienu un laiku "e.csdd.lv/tapier/" vai zvanot pa CSDD diennakts uzziņu tālruni 67025777.

CSDD informēja, ka tehniskās apskates stacijas būs slēgtas no 24.decembra līdz 26.decembrim, kā arī 31.decembrī un 1.janvārī.

Latvijā

Augstākā tiesa (AT) atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību par Rīgas apgabaltiesas spriedumu, ar kuru bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram par apzināti nepatiesa ziņojuma sniegšanu piespriesti sabiedriskie darbi 150 stundu apmērā, kā arī jāatmaksā pieteiktā kaitējuma kompensāciju 5000 eiro apmērā, līdz ar ko spriedums ir stājies spēkā, aģentūru LETA informēja AT.