Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā

Ventspilī ar krāšņu uguņošanu sagaidīs Jauno gadu

© Publicitātes foto

Ventspils pilsēta aicina Vecgada vakarā, 31. decembrī, visus pulcēties Lielajā laukumā, lai kopīgi pavadītu veco un sagaidītu Jauno 2020. gadu.

Jauno gadu tradicionāli sagaidīsim pilsētas Lielajā laukumā, kas kopš renovācijas un koncertzāles “Latvija” atklāšanas, ir kļuvis par pilsētas krāšņāko pasākumu norises vietu. Ikviens ventspilnieks un pilsētas viesis ir laipni lūgts ieskandināt pilsētas 730. jubilejas gadu kopā, priecājoties, kaldinot jaunas apņemšanās, nospraužot tālredzīgus mērķus un vēlot viens otram laimi!

No plkst. 23:30 ar iemīļotām melodijām koncertēs zināmais un iemīļotais mūziķis Ivo Fomins ar pavadošo grupu. Plkst. 00:30 ar svētku uzrunu visus klātesošos sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Savukārt, plkst. 00:33:44, kad Jaunais gads iestājas pēc Ventspils laika, naksnīgajās debesīs vērosim grandiozu svētku uguņošanu.

Pasākuma organizatori aicina sekot līdzi aktuālākajai informācijai par plānotajiem papildus sabiedriskā transporta reisiem un nelielām satiksmes izmaiņām Ventspils pilsētas un Ventspils Kultūras centra mājaslapās un sociālo tīklu kontos.