Ņem vērā! No šodienas ir izmaiņas virknē autobusu maršrutu

© F64

No šodienas gaidāmas izmaiņas virknē reģionālo autobusu maršrutu, informēja Autotransporta direkcija.

No pirmdienas gaidāmas izmaiņas autobusa maršrutā Aizkraukles autoosta-Aizkraukles stacija-Aizkraukles autoosta. Izmaiņas veiktas, lai nodrošinātu pasažieriem iespēju pārsēsties no viena transportlīdzekļa citā Aizkraukles stacijā.

Tāpat gaidāmas izmaiņas autobusu maršrutā Valmiera-Cēsis, Rīga-Kursīši-Saulkrasti un Rīga-Ainaži. Izmaiņas tiek veiktas tādēļ, ka vilciens vairs neapstāsies pieturā Saule, Seda, Brenguļi un Bāle, kā arī samazinās apstāšanās reižu skaitu pieturā Ķīšupe un Inčupe.

Gaidāmas izmaiņas arī autobusu maršrutā Rīga-Sloka. Saistībā ar to, ka vilciena maršrutā Rīga-Tukums 2 vilciens retāk apstāsies pieturā "Kūdra", no pirmdienas autobuss, kas kursē maršrutā Rīga-Sloka, no pieturas Kūdra izbrauks plkst.7.19 (līdz šim izbrauca no pieturas Sloka plkst.7.30).

Tādējādi iedzīvotājiem arī turpmāk tiks nodrošināta iespēja nokļūt izglītības iestādēs un darbavietās, jo tiks aizvietots vilciens, kas pieturā "Kūdra" līdz šim apstājās plkst.7.42.

Gaidāmas arō izmaiņas vairākos autobusu maršrutos virzienā uz Krāslavu, Daugavpili, Jēkabpili, Preiļiem, Madonu un Ludzu.

Ņemot vērā, ka vilciens pieturā Ozolsala pasažieru apmaiņu vairs neveiks un retāk apstāsies pieturā Kaibala un Muldakmens, no 9.decembra gaidāmas izmaiņas autobusu maršrutā Rīga-Krāslava, Rīga-Daugavpils, Rīga-Jēkabpils, Rīga-Aglona-Preiļi, Rīga-Preiļi, Rīga-Madona-Lubāna, Rīga-Madona un Rīga-Pļaviņas-Rēzekne-Ludza-Kārsava.

Tādējādi iedzīvotājiem tiks nodrošināta pārvietošanās alternatīva, norādīja Autotransporta direkcija.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.