Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Kaimiņš ugunsgrēku dzīvoklī mēģinājis nodzēst pats

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Pirmdienas rītā mediji vēstīja par to, ka slimnīcā nonācis Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš svētdienas vakarā cietis ugunsgrēkā Rīgā. Kā liecina TV3 Ziņu dienesta rīcībā esošā informācija, tad sākotnējā informācija liecina, ka ugunsnelaimes iemesls varētu būt bez uzraudzības atstāta svece.

Glābēji izsaukumu uz Antonijas ielu saņēma svētdien pirms plkst. 21.00 - piektā stāva dzīvoklis dega ar atklātu liesmu. Kopējā degšanas platība - 40 kvadrātmetru. TV3 Ziņām pirmdien ierodoties notikuma vietā, bija redzams, ka dzīvoklis izdedzis pamatīgi, durvis uzlauztas. No sadūmotas ēkas evakuēti septiņi cilvēki, divi no tiem nodoti mediķiem. Izglābts arī suns.

Viens no cietušajiem ugunsnelaimē ir Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Parlamentārietim pastarpināti piederošais portāls “ritakafija.lv” sociālajā tīklā “Facebook” paziņojis, ka Kaimiņš slimnīcā ir ar roku apdegumiem un tur pavadīs vismaz trīs dienas. Kaimiņš esot saelpojies dūmus, pats mēģinot tikt galā ar liesmām.

Kaimiņa pārstāvētas partijas “KPV LV” līderi pirmdien no komentāriem par notikušo atturējās, vēsta ziņas.

Tikmēr viņa politiskais oponents Aldis Gobzems pirmdien sociālajā tīklā facebook ievietoja ierakstu, kurā aicināja aizlūgt par A.Kaimiņa veselību.