Nosauks 10 lielākos eksportējošos uzņēmumus Rīgā, Rīgas reģionā un Vidzemē

Piektdien, 27.augustā, plkst.10.00 Ekonomikas ministrijā (207.telpā) ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ekonomikas ministrs Artis Kampars sveiks pērn desmit lielākos eksportējošos uzņēmumus Rīgā un desmit lielākos uzņēmumus Rīgas reģionā.

Pasākumā piedalīsies arī LDDK vadītāja Elīna Egle, LTRK pārstāvis un divdesmit lielāko eksportējošo uzņēmumu pārstāvji.

Savukārt plkst.13.30 Limbažos, Teātra namā, Parka ielā 7, V.Dombrovskis un A.Kampars tiksies ar 2009.gadā desmit lielāko eksportējošo uzņēmumu Vidzemē pārstāvjiem. Pasākumā ministru prezidents un ekonomikas ministrs plāno pārrunāt arī uzņēmumu eksporta veiksmes stāstus, kā arī šķēršļus, kuru risināšanā valstij būtu vairāk jāiesaistās.

Ekonomikas ministrija ir aizsākusi jaunu tradīciju, pateicoties kurai valdības un Saeimas pārstāvji klātienē izsaka atzinību uzņēmumiem reģionos – Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē, Rīgas reģionā un Rīgā - par to nozīmīgo ieguldījumu un sasniegumu eksporta veicināšanā valstī. Reģionu ciklā pirmie tika sveikti Kurzemes reģiona eksportējošie uzņēmumi.

Latvijā

Trešdien, 18. septembrī, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa pievienojās Satiksmes drošības vadības biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbiniekiem, lai akcijas “ROADPOL Drošības dienas” laikā kopīgi pievērstu uzmanību dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Kopīgā pārbaude tika veikta ar policijas netrafarēto transportlīdzekli.