Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Ropažu novadā vieglā auto un baļķvedēja sadursmē gājis bojā cilvēks

© Ekrānuzņēmums no Instagram/Sadursme.lv

 Vieglās automašīnas un baļķvedēja sadursmē Ropažu novadā gājis bojā cilvēks, bet vēl viens cietis, apliecināja Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Avārija neilgi pēc plkst.15 notikusi Rīgas apvedceļa (Salaspils - Babīte) krustojumā ar autoceļu Rīga - Ērgļi.

Tajā sadūrusies vieglā automašīna "Ford" un kravas automašīna - balķvedējs "Volvo". Traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējis vieglās automašīnas vadītājs, bet kravas auto šoferis cietis.

Pamatīgi sadauzīta vieglā automašīna un arī smagais transportlīdzeklis negadījuma rezultātā atrodas grāvī. Nolauzts tuvumā esošais luksofors, kā arī bojāts nožogojums. Uz vietas strādā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Gžibovska pastāstīja, ka patlaban virzienā no Salaspils uz Baltezeru satiksme ir bloķēta. Likumsargi iesaka izvēlēties citus braukšanas maršrutus.

Kā vēstīts, sestdien smaga avārija notikusi arī Ventspilī, kur divu automašīnu sadursmē cieta divi Valsts policijas darbinieki un divi bērni. Gžibovska skaidroja, ka policijas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu bija steigusies uz izsaukumu, kurā bija nepieciešama policijas palīdzība.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on