Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Latvijā kā pirmajā no Baltijas valstīm atklās "Rimi Drive"

© Vladislavs Proškins/F64

Mazumtirgotājs "Rimi Latvia" šodien atklās e-veikala platformu un preču saņemšanas risinājumu "Rimi Drive", informēja "Rimi Latvia" pārstāve Regīna Ikala.

E-veikala atklāšana notiks plkst.12 tirdzniecības centra "Ozols" esošajā "Rimi" veikalā jeb "Rimi Ozols", Mazajā Rencēnu ielā 1, Rīgā.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies "Rimi Latvia" valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais un "Rimi Latvia" e-komercijas formāta direktors Didzis Kirstuks.

Pasākuma laikā būs iespēja detalizēti iepazīties ar e-veikala platformu, preču saņemšanas termināļu darbību, pirkumu komplektēšanas procesu veikalā, kā arī preču saņemšanas risinājumu ar personisko auto - "Rimi Drive".

LETA jau ziņoja, ka septembra beigās "Rimi Latvia" sāka "Rimi" e-veikala platformas publiskos testus produktu piegādēm.

Ikala sacīja, ka, pārliecinoties par korektu e-veikala sistēmu darbību, lietotāju bāze un pasūtījumu piegādes zona tiks pastāvīgi paplašināta, pakāpeniski palielinot to pircēju skaitu, kuri izvēlas iepirkties internetā.

Viņa atzīmēja, ka pasūtījumu komplektēšana piegādei uz mājām tiek veikta "Rimi" veikalā tirdzniecības centrā "Spice". E-veikalā pieejamas gan pārtikas, gan sadzīves preces.

Pēc Ikalas teiktā, papildu pasūtījumu piegādei uz mājām, "Rimi" e-veikala pircēji varēs izvēlēties arī preču saņemšanu atsevišķos "Rimi" veikalos, kur būs iekārtoti preču saņemšanas punkti. Patlaban "Rimi Ozols" izveidota novietne jeb "Rimi Drive", kurā pircēji varēs ierasties ar auto un e-veikalā veiktais pasūtījums tiks nogādāts tieši pircēja automašīnā. Pēc e-veikala atvēršanas pirkumus varēs saņemt arī pie "Rimi Ozols" un "Rimi Spice" informācijas centriem, kur, ievadot pasūtījuma PIN kodu speciālā terminālī, "Rimi" darbinieks izsniegs sakomplektēto pasūtījumu.

Jau ziņots, ka "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 893,692 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 10,9% un bija 45,305 miljoni eiro.

Kompānija "Rimi Latvia" reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".