Arī Meļko tiek uz brīvām kājām

Šopēcpusdien no Rīgas Centrālcietuma iznācis tā dēvētajā "Latvenergo" amatpersonu lietā aizturētais bijušais uzņēmuma viceprezidents Aigars Meļko.

Meļko no apcietinājuma tika atbrīvots pret 25 000 latu lielu drošības naudu.

Šodien, iznākot no cietuma, Meļko bija mazrunīgs. "Es nedrīkstu runāt, es jau labprāt," no komentāriem atturējās bijušais "Latvenergo" viceprezidents.

Vaicāts, vai arī viņš apsver vēršanos Eiropas Cilvēktiesību tiesā, Meļko norādīja, ka nekādu lēmumu šajā jautājumā neesot pieņēmis. "Es no sākuma gribu iepazīties ar to apsūdzību, es neesmu viņu redzējis. Tad, kad es redzēšu, tad kopā ar saviem advokātiem lemšu par to, ko darīt tālāk," sacīja Meļko.

Savukārt uz jautājumu, kā viņš patlaban jūtas, Meļko atbildēja, ka "normāli, kā var justies cilvēks, kurš divus mēnešus pavadījis aiz tā žoga".

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.