Transportēšanas laikā no kravas nokrīt tanks [papildināta]

Šovakar uz Rīgas apvedceļa pie Langstiņiem apgāzies Zemessardzes 19.bataljona vilcējs ar piekabi, uz kuras atradās automašīna "Viking", aģentūra LETA uzzināja Nacionālajos Bruņotajos spēkos (NBS).

Bojāts vilcējs un automašīna. Cietuši divi cilvēki.

Uz negadījuma vietu tika izsaukta Valsts policija un Neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Valsts policijas preses pārstāve Linda Neimane-Zobena aģentūrai LETA sacīja, ka par ceļu satiksmes negadījumu policija saņēma informāciju plkst.18.54. Pēc viņas teiktā, autoceļa Saulkalne-Baltezers 1.kilometrā Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) automašīna transportējusi smago tehniku. Tā kā krava, visticamāk, nebija pareizi nostiprināta, braukšanas laikā tā nokrita no kravas automašīnas.

Neimane - Zobena informēja, ka negadījuma vietā satiksme nav bloķēta.

Kā aģentūra LETA noskaidroja NBS, automašīna "Viking" vilka piekabi, uz kuras atradās divdaļīgs apvidus visurgājējs, kas aprīkots kā ugunsdzēšamā automašīna.

Ar ceļu satiksmes negadījuma apstākļiem notikuma vietā iepazinās ZS komandieris, viņa uzdevumā negadījuma iemeslus un apstākļus noskaidro ZDS 19.bataljona komandieris. Negadījumu izmeklē Valsts policija.

Cietušais nogādāts slimnīcā, otrs cietušais pēc mediķu apskates atlaists mājās.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais