Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

PALĪDZI: Mazajam Kristapam nepieciešams mūsu atbalsts

© Publicitātes foto

Trīsgadīgajam Kristapam no Vecumniekiem vajadzīga mūsu palīdzība, lai apmaksātu ārstēšanās kursu, kas palīdzētu mazajam zēnam attīstīties un pilnveidotu viņa dzīves ikdienu.

Galvas smadzeņu bojājuma dēļ Kristapam ir traucētas svarīgas saites starp smadzenēm un ķermeni - smadzenes nesaņem nepieciešamos impulsus un nespēj dot pareizās komandas, vienkāršā valodā runājot, - lai rokas un kājas varētu atbilstoši kustēties. Šīs saites daudzos gadījumos var atjaunot, zinātne un medicīna iet uz priekšu milzu soļiem, un pasaulē ir vairākas klīnikas, kas veiksmīgi risina tieši šīs problēmas. Beļģijas klīnikas speciālisti ir gatavi palīdzēt mazajam Kristapam. Papildus viņam ir ļoti nepieciešams neiroloģiskās rehabilitācijas kurss pēc ABM metodes (sīkāk par metodēm - raksta beigās).

Līdz 15. oktobrim Kristapam var ziedot, zvanot uz labdarības programmas “Zaļā lampa” ziedojumu tālruni 90006384 (maksa par zvanu 1,42 EUR).

Pārskaitīt jebkuru summu Kristapa atbalstam var šeit - Labdarības fonds BeOpen: https://www.beopen.lv/lv/donation?projectId=206&title=Za%C4%BC%C4%81%20lampa

Maksājuma mērķis: Zaļā lampa, palīdzība Kristapam Gulbim

Šajā fotogrāfijā Kristaps sēž šūpolēs. Ieskatoties uzmanīgāk, var saprast, ka patiesībā viņš šūpojas tikai savos sapnīšos. Realitātē mazulis nespēj pat patstāvīgi nosēdēt. Jau no dzimšanas viņam ir vairākas smagas diagnozes, tostarp bērnu cerebrālā trieka. Bet šī apburošā bilde ir daļa no Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības projekta “Sapņu tilti”, lai atgādinātu, cik ļoti nepieciešams atbalsts un palīdzība ģimenēm, kuras audzina neārstējami slimus bērnus.

Četri ārstēšanās kursi pēc ABR metodes specializētajā klīnikā Beļģijā - 7950 eiro, rehabilitācijas kurss pēc ABM metodes - 2800 eiro. Pavisam ģimenei ir nepieciešami 10750 eiro, kas dotu pamatu mazā Kristapa attīstībai. Lai palīdzētu 3-gadīgajam Kristapam Gulbim, labdarības organizācija BeOpen ir atvērusi viņam ziedojumu kontu. Bankas rekvizīti pārskaitījumiem ir publicēti materiāla beigās.

Līdz 15. oktobrim Kristapam var ziedot, zvanot uz labdarības programmas “Zaļā lampa” ziedojumu tālruni 90006384 (maksa par zvanu 1,42 EUR).