Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Žurnāls "Praktiskā Astroloģija" 2020. gadā iznāks jaunā veidolā

© Publicitātes foto

Astroloģijas žurnāls "Praktiskā Astroloģija" 2020. gadā iznāks jaunā veidolā. Tā izdevējs SIA "Mediju Nams" plāno izlaist aizraujošus, intriģējošus tematiskos speciālizlaidumus, kas iznāks ik pa diviem mēnešiem.

"No žurnāla iznākšanas brīža ir pagājuši septiņi gadi. Tā ir daļa no Saturna cikla, un pēc astroloģijas principiem - periods, kad notiek dažādas korekcijas gan cilvēka dzīvē, gan biznesā," saka žurnāla koncepta autore un redaktore, astroloģe Guna Kārkliņa. "Kosmosā un uz Zemes viss mainās un arī žurnāls pārtop jaunā kvalitātē. Mēs neiznāksim katru mēnesi, taču... Saglabājot intrigu, vēl neizpaužam - bet nākamgad klajā nāks ļoti aizraujoši tematiskie speciālizlaidumi, kas būs nopērkami visās preses tirdzniecības vietās. Tos, tāpat kā līdz šim, veidos mūsu lieliskā, profesionālā komanda."

SIA "Mediju Nams" žurnālu "Praktiskā Astroloģija" sāka izdot 2012. gadā, un tajā aptverts plašs tēmu loks: attiecību un biznesa astroloģija, izcilu personību astro karšu analīze, kalendāri visdažādākajām dzīves situācijām, informācija astroloģijas profesionāļiem, popkultūras horoskopi, astroloģijas saistība ar dažādām ezoterikas jomām, kā arī numeroloģiskie skaidrojumi.

Iepriekš jau iznākuši vairāki "Praktiskās Astroloģijas" speciālizlaidumi: "Veselības Padomdevējs", "Katastrofas un Sazvērestības Teorijas", "Uztura Noslēpumi", "Testi", "Mājoklis un Astrodizains", "Kā Piesaistīt Mīlestību", "Izzini Sevi", "Vēstures Noslēpumi un Intrigas", "Bērni un Vecāki", kā arī katrā gadumijā jaunā gada "Prognozes un Horoskopi".