Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Autobraucējiem jārēķinās ar palēninātu satiksmi no Ventspils uz Kuldīgu, kā arī uz Jūrmalas šosejas

© F64

Turpinoties ceļu remontdarbiem, autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar palēninātu satiksmi galvenokārt uz reģionālā autoceļa starp Ventspili un Kuldīgu, kā arī Rīgas apvedceļa posmos, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

Posmā no Ventspils līdz Zirām ir izvietoti desmit pagaidu luksofori un ceļā jāpavada pusotra stunda.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) joprojām turpinās būvdarbi un līdz ar to arī satiksmes ierobežojumi un satiksmes organizācijas maiņa.

Ir slēgta nobrauktuve no Liepājas puses pa Rīgas apvedceļu (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10). Lai nokļūtu uz Rīgu, autovadītājiem jābrauc taisni Babītes virzienā un jāveic apgriešanās manevrs, un tad jānobrauc no Rīgas apvedceļa (A10) uz Jūrmalas šoseju (A10). Nepieciešamības gadījumā būvnieki tur piesaista satiksmes regulētājus.

Ir atvērta uzbrauktuve virzienā no Rīgas uz Liepāju, uzbraucot no Jūrmalas šosejas (A10) uz Rīgas apvedceļu (A5) Liepājas virzienā, kā arī nobrauktuve virzienā no Babītes uz Rīgu, nobraucot no Rīgas apvedceļa (A5) uz Jūrmalas šoseju (A10).

Arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei turpinās būvdarbi. Ātruma ierobežojumi dažādos ceļa posmos ir 30, 50 un 70 kilometri stundā. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme tur var būt palēnināta, tāpēc autovadītāji aicināti ieplānot papildu laiku ceļam.

Ceļu remontdarbi turpinās arī citviet Latvijā. Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv".