NVA reģionos rīko semināru par sociālās aprūpes pakalpojumu attīstības veicināšanu

Nodarbinātības valsts aģentūra 16.augustā ar semināru Daugavpilī, uzsākusi reģionālo semināru ciklu potenciālajiem projektu iesniedzējiem par izsludināto Eiropas Sociālā fonda atklāto projektu iesniegumu atlasi.

Līdz augusta beigām Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvās semināru ciklu reģionos par Eiropas Sociālā fonda (ESF) atbalstītās aktivitātes "Sociālās rehabilitācijas un institūcijām alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība reģionos" projektu izstrādes un iesniegšanas nosacījumiem, informēja NVA.

Semināros pārstāvji no Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamenta iepazīstinās dalībniekus ar ar projektu galvenajiem nosacījumiem un vērtēšanas principiem, informēs par projektu iesniegumu veidlapas aizpildīšanu, finanšu jautājumiem, kā arī publisko iepirkumu plānošanu. Semināros piedalīsies un uz klātesošo jautājumiem atbildēs arī Labklājības ministrijas amatpersonas.

Nākamajās dienās semināri plānoti arī Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, bet 20.augustā arī Rīgā.

Nākamnedēļ semināri notiks Rēzeknē, Valmierā, Dobelē, Kuldīgā un Rīgā, bet 30.augustā semināru cikls noslēgsies Aizkrauklē.

Aktivitātes projektu iesniegumi jāiesniedz līdz 2010.gada 3.septembrim.