Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Autovadītāj, uzzini, kur remontu dēļ šobrīd ir lielākie satiksmes ierobežojumi

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Ģirts Ozoliņš/F64

Pirmdien 9. septembrī uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) krustojumā ar pievedceļu Muceniekiem laikā no 9:00 līdz 15:00 AS Sadales tīkls remontdarbu dēļ būs atslēgts luksofors.

Vairākos valsts autoceļu posmos turpinās remontdarbi. Rīta un vakara stundās uz Jūrmalas šosejas un Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Sēnītei satiksme var būt palēnināta sakarā ar remontdarbiem. No Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95) satiksme septiņos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Remontdarbu izbraukšanai nepieciešama nepilna stunda. Būvdarbu posmā starp Ventspili un Kuldīgu ir jārēķinās ar astoņiem luksoforu posmiem un vairāk nekā stundu ceļā, lai šo posmu izbrauktu. Savukārt paralēlajā ceļā posmā starp Pilteni un Zlēkām ir autotransporta masas ierobežojums 10 t.

Lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā ārpus Pierīgas patlaban ir šādi:

Jelgavā un tās apkārtnē

· Atjaunota satiksme uz Loka maģistrāles pārvada pār dzelzceļu - tā organizēta pa vienu joslu ar luksoforu.

· Tilta pār Platoni Miera ielā pārbūves laikā satiksme ir novirzīta pa pagaidu tiltu ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

· Garozas ielas pārbūve turpinās ar vienu luksoforu posmu. Rīta un vakara stundās satiksme tur ir palēnināta.

Vidzemē

· Uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) pirms Ērgļiem četri luksoforu posmi pusotrā kilometrā prasa gandrīz pusstundu ceļā.

· Uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30) posmā no Vecpiebalgas līdz Gulbēra ezeram trīs luksoforu posmi un pusstunda ceļā.

· Uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei satiksme četros līdz sešos posmos tiek regulēta ar luksoforiem, un lai tos izbrauktu, nepieciešams vairāk par pusstundu.

Latgalē

· Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni-Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei viens luksoforu posms un ceļā paies nepilna pusstunda. Asfaltēšanas darbu laikā satiksmi organizēs regulētāji.

Zemgalē

· No Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95) satiksme septiņos posmos tiek regulēta ar luksoforiem. Remontposma izbraukšanai nepieciešama nepilna stunda.

Kurzemē

· Uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām astoņi luksoforu posmi un vairāk nekā stunda būvdarbu posma izbraukšanai.

· Uz autoceļa Talsi-Upesgrīva (P127) posmā no Zvirgzdiem līdz Laidzei četri luksoforu posmi, kas prasa pusstundu ceļā.