Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Latvijā

Nedēļas nogalē vilcieni uz Jūrmalu kursēs biežāk

© Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency

Ņemot vērā satiksmes organizācijas izmaiņas uz Jūrmalas šosejas un iespējamos satiksmes apgrūtinājumus šīs kūrortpilsētas virzienā, brīvdienās, 24. un 25. augustā, ir norīkoti 16 papildu vilcieni maršrutā Rīga-Dubulti-Rīga.

Nedēļas nogalē ir gaidāmi silti un saulaini laika apstākļi, tādēļ AS “Pasažieru vilciens” aicina atpūtniekus nokļūšanai Jūrmalā izvēlēties vilcienu. Sestdien un svētdien ar astoņiem papildu norīkotiem vilcieniem varēs nokļūt no Rīgas uz Dubultiem, tāpat arī atpakaļ no Dubultiem uz Rīgu kursēs astoņi papildu vilcieni.

AS “Pasažieru vilciens”, pastāvīgi izvērtējot laika prognozi, vilcienu kustības sarakstā iekļauj papildu reisus uz galamērķiem piejūras virzienos, tādēļ aicinām atpūtniekus sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam un izmantot iespēju līdz iecienītajai pludmalei nokļūt, braucot vilcienā.

Atgādinām, ka no š.g. 20. augusta īpaši izdevīgi ir vilcienā braukt ar e-biļeti, jo visām internetā un mobilajā lietotnē iegādātajām vilcienu biļetēm tiek piemērota 5% atlaide. Aicinām ietaupīt gan savu laiku, gan arī naudu un pirms brauciena ērti iegādāties vilciena e-biļeti “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē vai mājaslapā!