Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Šoferiem! Mainīta satiksme uz vairākām šosejām, Latgalē jārēķinās ar svētceļniekiem

© Gints Ivuškāns/F64

Autovadītāji, kuri šajās dienās brauc pa Latgales ceļiem, tiek aicināti rēķināties ar svētceļnieku grupām, kas pārvietojas Aglonas virzienā, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Savukārt Vidzemes virzienā braucošajiem ir jārēķinās, ka uz Vidzemes šosejas A2 posmā no Garkalnes līdz "Sēnītei" ir mainīta satiksmes organizācija - satiksme pilnībā pārslēgta uz brauktuvi Siguldas virzienā. Satiksmes plūsma tiek organizēta pa vienu joslu katrā virzienā.

Turpinās remontdarbi uz Jūrmalas šosejas, tādēļ arī tur ir palēnināta satiksme.

Remontdarbu laikā uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu patlaban ir posmā no Tērvetes līdz Lietuvas robežai (P95). Nepilna stunda ceļā paies arī remontposmos no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām (P108), abpus Pāvilostai (P111) un no Gulbenes līdz Kazupei (P35).

Būvdarbu vietās autovadītāji tiek aicināti ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem, atgādina LVC.