Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Šovakar "Rammstein" koncerts: būs ierobežota satiksme un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

© AFP / Scanpix / LETA

Vācu metāla mūzikas grupas "Rammstein" koncerta laikā Lucavsalas apkārtnē gaidāmi satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā,  informēja pasākuma organizatori.

No šodienas plkst.7 līdz 7.augusta plkst.1 Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks piespiedu kārtā pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

No plkst.8 līdz plkst.1 tiks aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā, kā arī no plkst.15 līdz plkst.1 tiks slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Mazajā Daugavā.

Tāpat no šodienas plkst.23 līdz rītdienas plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Ierobežojums neattieksies uz operatīvo transportu, sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatora atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri strādā un dzīvo ielas slēgtajā posmā.

Kā norāda organizatori, pēc koncerta pasažieru uzņemšanai divās vietās būs atļauts stāvēt takšiem - no Mūkusalas apļa uz Mūkusalas ielu virzienā uz Bausku, un no Mūkusalas apļa uz Mūkusalas ielu virzienā uz Akmens tiltu.

Vienlaikus no plkst.16 Lucavsalas virzienā tiks nodrošināti papildu trolejbusi maršrutā Latvijas Universitāte-Lucavsala. Tāpat būs papildus reisi 19.maršruta trolejbusam un 40.maršruta autobusam.

Tiem iedzīvotājiem, kuriem Lucavsalā atrodas mazdārziņi, nepieciešams saņemt caurlaidi iekļūšanai teritorijā.

Valsts policija un tās sadarbības partneri uz gaidāmo koncertu aicina doties ar sabiedrisko transportu, kājām vai velosipēdiem. Riteņbraucējiem jārēķinās, ka velonovietņu skaits būs ierobežots.

Koncerta apmeklētājus organizatori aicina arī sevišķi rūpīgi sekot līdzi organizatoru un policijas norādēm. Tas īpaši ir svarīgi, jo Salu tilts patlaban ir remontā un pēc būtības tas ir būvlaukums.