Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Gājējs, kurš notriekts festivāla laikā Jekābpilī, joprojām atrodas slimnīcā

© Inga Nestere/ F64 Photo Agency

Pirms vairākām nedēļām internetā tika publicēts video, kurā redzams, ka motociklu parādes laikā Jēkabpilī uz gājēju pārejas notriekts gājējs. Jaunākā informācija liecina, ka viņš joprojām atrodas slimnīcā.

Portāls "radio1.lv" informē, ka Zemgales reģionālās pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā norādījusi, ka agaidām jaunas - publiski sniedzamas informācijas šajā izmeklēšanas procesa stadijā šobrīd nav. Policija turpina izmeklēšanu.

Jau vēstīts, ka sestdien, 13.jūlijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, Moto festivāla laikā uz gājēju pārejas motociklists notrieca gājēju.

Negadījums noticis plkst.15.20, brīdī, kad festivāla dalībnieki bija devušies parādes braucienā pa pilsētas ielām. Vīrietis, vadot motociklu "Suzuki", uzbrauca gājējam, kurš šķērsoja gājēju pāreju. Ceļu satiksmes negadījumā cieta gājējs, kā arī motocikla vadītājs un pasažiere. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Sociālajos tīklos publiskotajā video redzams, ka izretojusies motociklistu kolona salīdzinoši lielā ātrumā brauc pāri gājēju pārejai pie kāda veikala. Pie gājēju pārejas gaida cilvēki. Viens no viņiem pārskriet pāri ielai, bet nākamais ar iepirkumu maisiņu rokā saminstinās un viņu notriec motocikls.