Aiztur ne tikai iereibušus autobraucējus, bet arī jahtas vadītāju

© Valdis Ēlerts

Vakar Jelgavas novada Kalnciemā, Lielupē, aizturēts kāds motorjahtas vadītājs, kurš atradies alkohola reibumā un kuram nav bijusi nepieciešamā vadītāja apliecība.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Aigars Bērziņš, 1972.gadā dzimušais vīrietis motorizēto peldlīdzekli vadījis, būdams alkohola reibumā, kas pārsniedz vienu promili.

Savukārt uz sauszemes policija vakar aizturējusi 21 autovadītāju, kurš pie stūres bija sēdies alkohola reibumā, bet vēl 27 reibumā esošas personas pieķertas, vadot velosipēdus un mopēdus.

Rīgā un tās apkārtnē sestdien aizturēti 16 dažādu transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, no tiem seši bijuši automašīnu šoferi, pārējie desmit stūrējuši velosipēdus vai mopēdus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.