Priekšapmaksas TV kodi arī internetā

Moderno tehnoloģiju lietotājiem sen vairs nav svešs priekšapmaksas mobilo telefonu sarunu karšu jēdziens, kas būtībā nozīmē: runā tik, cik esi samaksājis. Šogad jaunu ēru tehnoloģiju attīstībā sācis vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Latvijā Lattelecom, kas ieviesis priekšapmaksas televīziju. Kopš šīs nedēļas maksas televīzijas kanālu atjaunošanas kodus iespējams iegādāties arī internetā.

Virszemes TV skatītāji priekšapmaksas kodus var iegādāties un aktivizēt, norēķinoties internetbankā. Pašlaik priekšapmaksas kodu atjaunošana internetā iespējama Swedbank un Nordea banka klientiem, bet drīzumā pakalpojums būs pieejams arī citu lielāko banku klientiem.

"Priekšapmaksas televīzijai kļūstot arvien iecienītākai, meklējam veidus, kā atvieglot klientiem iespēju norēķināties par maksas televīzijas pakalpojumiem. Liela daļa iedzīvotāju jau ir pieraduši internetā samaksāt telefona un komunālos rēķinus, kā arī veikt dažādus citus sadzīves maksājumus. Turklāt šādā veidā nav jārēķinās ar tirdzniecības vietu darba laiku vai rindām pie kasēm," uzsver Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Iegādājoties priekšapmaksas televīzijas atjaunošanas kodu, tiek piedāvāta iespēja izvēlēties – kodu aktivizēt uzreiz vai klientam piemērotākā brīdī. Ņemot vērā, ka aptuveni puse Virszemes TV priekšapmaksas pakalpojuma klientu kodu aktivizēšanai izmanto Lattelecom interneta mājaslapu, uzņēmums tajā izveidojis arī kodu iegādes sistēmu.

Televīzijas atjaunošanas kodu var aktivizēt Lattelecom mājaslapā vai – nosūtot mobilā telefona īsziņu uz 1188. Uzreiz pēc tam tiek aktivizēta pieeja izvēlētajai Virszemes TV maksas kanālu pakai.

Virszemes TV priekšapmaksas kodus var iegādāties arī 722 tirdzniecības vietās visā Latvijā – 128 Maxima veikalos, ap 200 individuālo uzņēmēju veikalos, kā arī 242 Narvesen un 152 PlusPunkts kioskos.

Priekšapmaksas televīzija ir Latvijas tirgū unikāls produkts, ko radījis Lattelecom. Tā darbojas identiski kā mobilo sakaru priekšapmaksas kartes un ir pieejama bez jebkādām līgumsaistībām – ikviens skatītājs pēc savas izvēles var pagarināt maksas kanālu skatīšanās periodu jebkurā sev ērtā laikā.

Lai sāktu lietot šo produktu, ir jāiegādājas Virszemes TV Starta paka, kurā ietilpst dekoders un viedkarte ar aktivizētu bezmaksas 30 dienu piekļuvi maksas kanāliem. Pagarināt pakalpojumu var ar televīzijas atjaunošanas koda palīdzību.

Latvijā

Lietuvā šogad notikuši jau 13 ugunsgrēki, ko izraisīja degoši skrejriteņu akumulatori, tiek ziņots interneta vietnē “respublika.lt”. Cilvēki, kuri mitinās daudzdzīvokļu mājās, sākuši bažīties par savu veselību un drošību, kā arī, protams, par savu īpašumu, jo daudzviet dzīvokļos un kāpņu telpās šie agregāti tiek pieslēgti elektrotīklam, lai uzlādētos. Kādā vēstulē pat ir rakstīts: “Mēs dzīvojam blakus bumbai!” Kas notiek Latvijā ar tik populārajiem skrejriteņiem?

Svarīgākais