Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

FOTO: Autovadītājs Alūksnē uz gājēju ietves nāvējoši traumē meiteni; vēl četri cietuši [papildināts]

Foto no notikuma vietas! © Ekrānšāviņš no instagram/ @Sadursme

Sestdien, 13.jūlijā, traģisks ceļu satiksmes negadījums noticis Alūksnē, liecina Valsts policijas (VP) sniegtā informācija.

Ap plkst.12:50 vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat Variant", uz gājēju ietves uzbrauca gājējiem. Notikuma vietā gāja bojā mazgadīga meitene.

Tāpat cieta četri cilvēki - viens vīrietis, viena sieviete un divas mazgadīgas meitenes. Cietušie nogādāti ārstniecības iestādē. Notikušā apstākļi un iemesli tiek skaidroti.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāvji aģentūrai LETA pastāstīja, ka negadījumā bojā gāja 12 gadus veca meitene, un abi pieaugušie ar smagām traumām un galvas traumām nogādāti slimnīcā stabilā stāvoklī.

View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Valsts policija informē, ka pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 108 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 37 cilvēki un viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīts 601 administratīvo pārkāpumu protokols, tajā skaitā 324 par ātruma pārsniegšanu, 21 par braukšanu alkohola reibumā un viens par braukšanu narkotisko vielu ietekmē.