FOTO: Iespaidīgi vēja postījumi Vecāķu pludmalē

© Lauris Aizupieties/F64 Photo Agency

Daudzviet Latvijā piektdien novērotas stipras vēja brāzmas. Šķiet, iespaidīgākie skati un foto vēja laikā tapuši jūras piekrastē.

Īpaši populāri kļuvuši kadri, ko sociālajā tīklā publicējusi kāda dāma. Ar viņas uzņemtajiem kadriem, kuros redzams, kā vēja laikā izskatījās Vecāķu pludmalē, dalījušies vairāk nekā 500 sociālā tīkla facebook lietotāji.

Ziņu aģentūra LETA jau informēja, ka saistībā ar spēcīgā vēja radītajiem postījumiem VUGD aizvadītajā diennaktī saņēma vairāk nekā 45 izsaukumus.

Piektdien Rīgā un Pierīgā uz ceļiem un gājēju pārejām nokrituši vairāki vējā nolauzti koki. Bija arī izsaukums par to, ka ar spēcīgo vēju no dzīvojamās mājas jumta atrauts skārda gabals, kas jādemontē.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais