Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Pievērs uzmanību! No augusta izmaiņas piecu Rīgas pasta nodaļu darba laikos

© F64

No 1.augusta Rīgas 5., 9., 16., 29. un 69.pasta nodaļai par vienu stundu darbadienās būs pagarināts darbalaiks, bet sestdienās tās būs slēgtas, informēja AS "Latvijas pasts" pārstāve Vineta Danielsone.

Analizējot klientu pasta pakalpojumu lietošanas paradumus, "Latvijas pasts" secinājis, ka šajās piecās pasta nodaļās lielākais pieprasījums vērojams darbdienu pēcpusdienās un vakara stundās, savukārt sestdienas no pasta pakalpojumu izmantošanas viedokļa ir nerentablas, jo nodaļas ir maz apmeklētas. Tādējādi pieņemts lēmums apkalpošanu nodaļās maksimāli paplašināt tieši darbdienās.

Tāpēc no 1.augusta Rīgas 5.pasta nodaļa, Tilta ielā 11 k-3, Rīgas 9.pasta nodaļa, Pērnavas ielā 43, Rīgas 16.pasta nodaļa, Stūrmaņu ielā 25, Rīgas 29.pasta nodaļa, Ruses ielā 9, un Rīgas 69.pasta nodaļa, Slokas ielā 146, katru darbdienu pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz 20.

Informācija par plānotajām Rīgas 5., 9., 16., 29. un 69.pasta nodaļu darbalaika izmaiņām jau tagad izvietota nodaļu apmeklētājiem redzamā vietā.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā aptuveni 4000 darbinieku.

Uzņēmuma 2018.gada auditētie finanšu dati vēl nav publiskoti, bet 2017.gadā "Latvijas pasta" apgrozījums bija 75,589 miljoni eiro un peļņa sasniedza 1,694 miljonus eiro.