Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Līgo svētkos vilcieni kursēs pēc brīvdienu grafika, norīkoti nakts vilcieni no Jūrmalas

© F64

Naktī no 23. uz 24. jūniju AS “Pasažieru vilciens" pasākuma “Līgo nakts Jūrmalā" apmeklētāju ērtībām norīko papildu vilcienus maršrutā Rīga-Sloka-Rīga. Līgo nakts pasākumi Jūrmalā norisināsies gan Dzintaru pludmalē, gan Mellužu estrādē, un naktī norīkotie vilcieni pa ceļam uz Rīgu apstāsies visās pieturās.

“Pasažieru vilciens" pēc pusnakts ir norīkojis divus vilcienus no Rīgas līdz Slokai - plkst. 0.52 un plkst. 3.02. Savukārt no Slokas uz Rīgas vilcieni aties plkst. 1.57 un plkst. 4.04.

Jūrmalas virzienā arī pa dienu 22., 23. un 24. jūnijā tiek norīkoti papildu vilcieni. No Rīgas uz Dubultiem pasažieri varēs nokļūt ar pieciem papildu vilcieniem, tāpat arī no Dubultiem uz Rīgu kursēs pieci papildu vilcieni.

Vēršam pasažieru uzmanību, ka vilcieni no Liepājas un Madonas, kas pēc ierastā grafika uz Rīgu dodas svētdienās, ir pārcelti uz pirmdienu un kursēs Jāņu dienā, 24. jūnijā.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan “Pasažieru vilciena" mājaslapā šeit, gan mobilajā lietotnē.