Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Pievērs uzmanību! Uzzini, kur un kad svētku laikā varēs saņemt pabalstus Latvijas Pasta filiālēs

© f64

Līgo dienā, 2019.gada 23.jūnijā, strādās atsevišķas pasta nodaļas Latvijas lielāko pilsētu tirdzniecības centros, savukārt Jāņos, 24.jūnijā, Latvijas Pasta darbiniekiem būs brīvdiena. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtie pabalsti un pensijas tiek piegādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta Vasaras saulgriežu brīvdienu datumos, tās saņems agrāk.

Līgo dienā, svētdien, 23.jūnijā, pasta pakalpojumi būs pieejami atsevišķās pasta nodaļās, savukārt Jāņos, pirmdien, 24.jūnijā, - visas pasta nodaļas būs slēgtas. Precīzs 23.jūnijā Rīgā, Mārupē, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī un Liepājā strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit.

VSAA piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru saņemšana dzīvesvietā paredzēta 19. un 20.jūnijā, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 19.jūnijā; 20.jūnijā tos saņems klienti, kuriem par izmaksas datumu noteikts 21. un 22.jūnijs, savukārt 21.jūnijā klienti saņems pensijas un pabalstus, kuru izmaksas datums ir 23. un 24.jūnijs.